Voorbeeldprocessen voor Woningcorporaties

Woningcorporatie model

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij woningcorporaties en veel ervaring opgedaan bij meer dan 80 woningcorporaties in Nederland. Met deze kennis en ervaring hebben wij een procesmodel uitgewerkt die wij graag willen delen met corporaties die extra input zoeken en willen starten met het op orde brengen van hun processen.

Daarom biedt Sensus process management direct inzicht in alle gepubliceerde processen van woningcorporaties. Voor klanten van de Sensus process management, gebruikers van Sensus BPM Online, zijn alle processen in de procesmal gratis verkrijgbaar in Sensus-formaat.

Bekijk de woningcorporatie processen gratis!
Direct inzage in het Woningcorporatie procesmodel gemaakt met Sensus BPM Online. Registreer je en ontvang de link naar het corporatie voorbeeldproces gratis!

Hans Bloemen

Hans Bloemen

BPM Specialist Woningcorporaties, Sensus process management

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie!”