Sensus BPM Online - De software die inzicht geeft

Sensus BPM Online

De software die inzicht geeft

Sensus BPM Online is dé slimme business process management software voor uw gemeente. Met Sensus BPM Online voor procesmanagement kunt u alle processen binnen uw gemeente in kaart brengen, optimaliseren en delen. Het is het perfecte gereedschap om snel in te kunnen spelen op kansen en bedreigingen en om consistent verbeteringen door te voeren. Lees hieronder meer over wat Sensus process management inhoudt en wat het voor uw gemeente kan betekenen.

Sensus BPM Online - Designer

Modelleer & deel eenvoudig processen

Sensus BPM Online is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u eenvoudig processen kunt modelleren. Daarnaast kunt u worden opgeleid tot expert door het volgen van onze Sensus BPM Online training. Zodra de processen zijn beschreven, zijn ze klaar om gedeeld te worden. Ook dit is heel eenvoudig. Bouw met één druk op de knop een volledige publicatie die iedereen binnen uw gemeente vanaf het intranet kan raadplegen of maak meerdere publicaties voor diverse doelgroepen of projecten binnen uw gemeente. Vervolgens kunt u de medewerkers de mogelijkheid geven feedback te geven om zo uw processen te blijven optimaliseren.

Sensus BPM Online - Smart navigator

Efficiëntie

Gemeenten zijn er voor de burger. Het is belangrijk dat de publieksdienstverlening van gemeenten efficiënt en secuur is, zodat er veel duidelijkheid is binnen de gemeente, maar ook naar de burgers toe. Hiervoor is structuur cruciaal en structuur behalen we met beschreven processen. Wij stellen momenteel allerlei voorbeeldprocessen beschikbaar. Zo zijn er voorbeelden met betrekking tot NVVB werkprocessen en NVVB geboorteprocessen. Bezoek de Process Plaza en ontdek welke processen er nog meer beschikbaar zijn! Of bekijk ze op deze website.

Wat past bij u?

Sensus BPM Online maakt procesmanagement eenvoudig en laagdrempelig. Met Sensus BPM Online voor Gemeenten hebt u alles in huis om met procesmanagement te beginnen. U kunt direct aan de slag met het in kaart brengen en verbeteren van de bedrijfsvoering bij uw organisatie.

Klanten over Sensus BPM Online

Quote: WDO Delta

“Wij gebruiken de Sensus BPM Software enerzijds als ondersteuning bij het optimaliseren en verbeteren van onze bedrijfsvoering. Anderzijds ondersteunt de procesmanagementsoftware om aan te tonen dat we voldoen aan normen en regelgeving.”

Erik Sloothaak

Adviseur bedrijfsvoering en -ontwikkeling, Waterschap Drents Overijsselse Delta