Voorbeeldprocessen voor gemeenten

Bekijk en bewerk de processen gratis!

Sensus process management heeft ruime ervaring op het gebied van procesmanagement bij gemeenten. Met deze gespecialiseerde kennis hebben wij diverse procesmodellen uitgewerkt die wij graag delen met gemeenten.

Daarom biedt Sensus process management direct inzicht in alle gepubliceerde processen. Deze processen zijn voor onze klanten gratis verkrijgbaar in Sensus BPM Online. Daarnaast zijn NVVB Werkprocessen gratis toegankelijk voor leden van de NVVB. Deze referentiemodellen kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie!

 

“Na jarenlang bij gemeenten over de vloer te zijn geweest, weten wij van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Alle kennis en ervaring is verwerkt in diverse procesmodellen voor gemeenten, zoals een GEMMA Architectuur en de NVVB Werkprocessen Burgerzaken.”

Gregor Dekkers

Directeur, Sensus process management

Gemeenten Voorbeeldprocessen

NVVB Procesmodel

NVVB Werkprocessen

Voor leden van de NVVB hebben wij alle Werkprocessen Burgerzaken online beschikbaar gesteld in Sensus BPM Online. Bekijk de NVVB Werkprocessen, inclusief de links naar de NVVB Beslisbomen.

NVVB Geboorte Proces

NVVB Geboorteprocessen

Bent u geen lid van de NVVB maar wilt u wel zien hoe de Werkprocessen Burgerzaken zijn vastgelegd in Sensus BPM Online? Bekijk een gratis voorbeeldpublicatie van het ‘Geboorteproces’.

Voorbeeldprocessen voor Gemeenten

Processtructuur voor gemeenten

Sensus process management heeft ruime ervaring op het gebied van procesmanagement bij gemeenten in Nederland en België. Aan de hand hiervan hebben onze gespecialiseerde consultants een standaard processtructuur uitgewerkt. Deze processtructuur kunt u bekijken in Sensus BPM Online en aanpassen aan uw specifieke situatie.

Model DSP processen

Model-DSP

De algemene processen binnen het model van Documentair StructuurPlan (Model-DSP) kunt u met behulp van Sensus BPM Online integreren en toespitsen op uw eigen organisatie. U kunt de verzamelde informatie ook publiceren, waarmee het gemakkelijk in te passen is in uw bedrijfsvoering.

Meer voorbeeldprocessen bekijken?